Skrbnici učbeniškega sklada vodita učbeniški sklad, v katerem so učencem na voljo kompleti učbenikov za posamezni razred.

Izposoja učbenikov za učence bo tudi v šolskem letu 2020/21 brezplačna.

Želimo vas spomniti, da so učbeniki rabljeni, namenjeni učencem več generacij, zato vas prosimo, da z njimi ravnate zelo skrbno in upoštevate priporočilo o ravnanju z učbeniki. Ob neupoštevanju teh priporočil, se v skladu s Pravilnikom o upravljanju učbeniških skladov (UL RS, št. 27/2017 z dne 2. 6. 2017 s spremembami), obračuna odškodnina za poškodovan, uničen ali ne vrnjen učbenik. Po obračunani odškodnini v skladu z zgoraj navedenim pravilnikom, učbenikov ne sprejemamo več.

Ob koncu šolskega leta morate učbenike vrniti, izposodili pa si jih boste lahko zadnji teden v avgustu po razporedu, ki bo objavljen na oglasnih deskah in na spletni strani šole.

Skrbnici učbeniškega sklada vsako leto objavita razpis za vpis v učbeniški sklad.  Razpis za vpis v učbeniški sklad 2020/2021 je objavljen in traja 2 tedna. Objavljen je na spletni strani šole in na oglasnih deskah. Razpis za šolsko leto 2021/22 bo objavljen maja 2021. 

Delo v učbeniškem skladu je proces, ki traja več tednov in je povezano ter odvisno od različnih dejavnikov, zato prijave v sklad po določenem datumu niso zaželene. Ovirajo in otežujejo postopek, zato jih lahko upoštevamo le v izjemnih primerih.

Starši, prosimo, da ste na datume pozorni in jih upoštevate. 

(Skupno 506 obiskov, današnjih obiskov 1)