Anketa za šolsko prehrano 2022, ki jo lahko izpolnite do konca septembra 2022, se nahaja na spletnem naslovu: https://1ka.arnes.si/a/1b9b99e8

Tudi v šolskem letu 2022/2023 imate možnost uporabe spletne rešitve mojaMALICA. V program so že vnešeni podatki za prijavo na posamezne obroke, kakor ste jih zapisali v Prijavi na prehrano. Zaželeno je, da jih preverite, da bo na začetku novega šolskega leta čim manj nejasnosti.

CENIK za prehrano in ostale storitve, ki velja od 1. 9. 2022 dalje, se nahaja na spletnem naslovu: http://www.os-cerknica.si/organizacija/solska-prehrana/cenik-solske-prehrane/.

Če učenec izgubi ali poškoduje brezstični moder OBESEK, ki se uporablja za evidentiranje prevzema šolskih kosil in izposojo knjig v šolski knjižnici, lahko zaprosite za novega z vlogo za izdajo novega (NOV BREZSTIČNI OBESEK). Strošek izdelave novega obeska je določen v ceniku prehrane in ostalih storitev ter ga bomo upoštevali pri obračunu šolske prehrane in ostalih storitev. Učenci na matični šoli obeske obdržijo pri sebi tudi med počitnicami in veljajo do konca osnovnošolskega izobraževanje. Samo obeski učencev 1. in 2. razreda so shranjeni v šoli. Obeske za bodoče prvošolce razdelimo staršem na prvem roditeljskem sestanku.

(Skupno 327 obiskov, današnjih obiskov 1)