Zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2 se od 1. 4. 2021 do 11. 4. 2021 v osnovnih šolah vzgojno-izobraževalno delo izvaja prilagojeno. Učenci od 1. do 9. razreda se izobražujejo na daljavo.

Starši učencev sporočite do torka, če potrebujete računalnike ali tablice za učence na e-pošto: mojca.leskovec@os-cerknica.si (v primeru, da sta v družini dva ali več otrok, vam lahko šola omogoči izposojo največ enega računalnika ali tablice). Sporočite ime in priimek otroka ter razred, ki ga obiskuje. Opremo po predhodnem dogovoru prevzamejo učenci na matični šoli v sredo in na podružničnih šolah v torek.

————————————————

Ravnanje z izposojeno računalniško opremo

Z računalniško opremo naj učenec/ka ravna odgovorno, tako da je ne poškoduje. Opremo uporablja le za potrebe šolskega dela. Z opremo dela izključno sam in je ne prepušča v uporabo drugim, nepooblaščenim osebam.

V primeru morebitnih okvar nemudoma obvesti šolo, ki nato ukrepa v skladu z zahtevami garancije. V primeru, da bodo okvare oz. kakršne koli nepravilnosti, posledica neprimernega ravnanja z računalnikom, bo škodo dolžan kriti uporabnik računalnika.

(Skupno 45 obiskov, današnjih obiskov 1)