Spoštovani,

v torek, 26. 1. 2021, se v šolske klopi ponovno vračajo učenci od 1. do vključno 3. razreda. Pouk bo organiziran tako, da se oddelki med seboj ne bodo mešali.

Učenci, ki niso vključeni v jutranje varstvo in niso vozači, prihajajo v šolo po naslednjem razporedu:

1. razred: 10 minut pred pričetkom pouka,
2. razred: 15 minut pred pričetkom pouka,
3. razred: 20 minut pred pričetkom pouka.

Jutranje varstvo in podaljšano bivanje bo organizirano le, če to nujno potrebujete. Upoštevali bomo prijave, ki ste jih oddali že decembra. Kakršnokoli spremembo sporočite do petka, 22. 1. 2021, do 10.00 na elektronski naslov prijave@os-cerknica.si Zaradi preprečevanje širjenja okužbe je priporočeno, da so otroci čim manj časa v šoli.

Prijave na malico veljajo kot pred zaprtjem šole. Od KOSILA in ZAJTRKA SO ODJAVLJENI VSI učenci. Če želite otroka ponovno prijaviti, pošljite sporočilo (ime in priimek otroka, razred, dneve v tednu, ko bodo na kosilu) na prehrana-oscerknica@os-cerknica.si do petka, 22. 1. 2021, do 12.00.

Če je učenec prijavljen na kosilo, mora počakati v podaljšanem bivanju oddelka, saj učenci hodijo na kosilo z učiteljem podaljšanega bivanja.

Učenci, ki bodo prijavljeni na kosilo, bodo odšli v jedilnico po naslednjem razporedu:

3. razred: 12.10,
2. razred: 12.30,
1. razred: 12.45.

Avtobusi bodo v vse smeri vozili zjutraj, po pouku pa po ustaljenem urniku le po 5. šolski uri. S strani NIJZ-ja je priporočeno, da za prevoze poskrbite starši.

Interesne dejavnosti se ne bodo izvajale. Izvajala pa se bo dodatna strokovna pomoč.

Že prvi dan naj učenci v šolo prinesejo zvezke, delovne zvezke po urniku, peresnico in copate. Ni pa potrebno prinesti izdelkov in učnih listov, ki so jih naredili v času šolanja na daljavo. V šolo ne smejo nositi igrač.

Učenci morajo imeti masko.

STARŠI IN DRUGI SPREMLJEVALCI V ŠOLO ŠE VEDNO NE SMETE VSTOPATI. Pred šolo se ne zadržujte oz. držite varnostno razdaljo ter uporabljate masko.

Učenci, ki zbolijo in kažejo znak kakršne koli okužbe, naj ostanejo doma.

Z željo, da bi šola ostala odprta, vas prosimo za razumevanje in upoštevanje vseh uvedenih ukrepov.

Lep pozdrav,

Ines Ožbolt
ravnateljica

Related Images:

(Skupno 348 obiskov, današnjih obiskov 1)