Spoštovani starši in učenci,

kot ste verjetno že obveščeni bomo v prihodnjem tednu od 19. do 23. 10. 2020 izvajali pouk od 6. do 9. razreda na daljavo.

Če ustreznega računalnika nimate doma, si učenci lahko v šoli izposodite prenosnike. O tem se dogovorite z go. Mojco Leskovec (računalničarko), ki vam bo računalnike tudi izposodila. Poskrbite tudi za vsa gesla in uporabniška imena, da boste lahko nemoteno delali od doma. Ker še ne vemo koliko časa bo trajalo delo na daljavo, iz garderobnih omaric odnesite domov vse učbenike in druge pripomočke.

V prihodnjem tednu boste na šolski spletni strani učenci dobili navodila za delo, na ustaljen način.

Za učence od 1. do 5. razreda bo pouk (za enkrat) potekal po ustaljenem urniku. Tudi jutranje varstvo in podaljšano bivanje bosta organizirana kot do sedaj. Interesne dejavnosti odpadejo.

Največja sprememba je ta, da bo avtobus zaradi manjšega števila vozačev vozil le po 6. šolski uri. Učenci vozači, ki šolo zapustijo po 5. šolski uri, bodo do odhoda avtobusa počakali v podaljšanem bivanju. Učenci, ki so z avtobusom odhajali po 7. šolski uri, so lahko v podaljšanem bivanju, dokler ga ne pridete iskat.

Vsi srčno upamo, da šolanje na daljavo ne bo trajalo predolgo in da se ponovno vidimo v šoli po jesenskih počitnicah.

Lep pozdrav,

Ines Ožbolt

Related Images:

(Skupno 342 obiskov, današnjih obiskov 1)