TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK

Tradicionalni slovenski zajtrk (TSZ) bomo obeleževali v petek, 16. novembra 2018, na dan slovenske hrane. S tem projektom približamo otrokom pomen kmetijstva, živilske industrije, čebelarstva, ohranjanja čistega okolja v povezavi s pomenom zdrave in uravnotežene prehrane ter gibanja. Za zajtrk bomo postregli bio pirin kruh s semeni, eko maslo, domače mleko, med čebelarjev iz Čebelarskega društva Cerknica in Begunje ter slovenska jabolka.

POSTREŽBA ZAJTRKA V CERKNICI
Učenci od 1. do 5. razreda bodo zajtrkovali 1. šolsko uro po razredih.
Učenci od 6. do 9. razreda bodo prišli na zajtrk v jedilnico v dveh delih:
• 6. in 7. razred ob 8. 00,
• 8. in 9. razred ob 8. 15.

POSTREŽBA ZAJTRKA V BEGUNJAH
Učenci od 1. do 5. razreda bodo zajtrkovali 1. šolsko uro po razredih.

POSTREŽBA ZAJTRKA V GRAHOVEM
Učenci od 1. do 4. razreda bodo zajtrkovali 1. šolsko uro po razredih.
Učenci od 5. do 9. razreda bodo po uvodnem delu v učilnicah (1. šolsko uro) prišli na zajtrk v jedilnico.

Več informacij o Tradicionalnem slovenskem zajtrku najdete na spletnem naslovu: http://tradicionalni-zajtrk.si/.

Mojca Dovjak, org. šol. preh.

(Skupno 97 obiskov, današnjih obiskov 1)