Dragi učenci,

z velikim veseljem pričakujemo začetek novega šolskega leta, ki ga bomo začeli, upam pa tudi izpeljali v celoti – v šoli.

Vsem želim, da bi se v šoli počutili sprejeto in varno ter, da bi z veseljem in radovednostjo prihajali k pouku. Verjamem,  da bomo vsi skupaj ravnali odgovorno v skrbi zase in za drugega. Naj bo šolsko leto 2021/22 bolj prijazno in prizanesljivo za vas šolarje, vaše starše in tudi nas učitelje. Vsi zaposleni v šoli se bomo potrudili, da bomo šolo naredili čimbolj običajno, tako kot jo poznamo od prej, seveda pa bomo še vedno morali upoštevati ukrepe za zajeztev Covid-19.

Srečno vsem  – bodite in ostanite zdravi.

Dragi starši,

hvala vam za popdporo in ves trud, ki ste ga v preteklih letih vložili v delo z vašimi otroci, našimi učenci. Upam, da bomo tudi v naprej tako uspešno sodelovali, saj imamo skupni cilj – vzgojiti samostojne in odgovorne ljudi, ki bodo znali poskrbeti zase in imeli občutek za druge. Želim, vam čim manj skrbi glede izobraževanja vaših otrok, in da bomo  spet prevzeli vsak svojo vlogo, mi učiteljsko vi pa starševsko. S skupnimi močmi in potrpežljivostjo ter odkrito komunikacijo nam bo to zagotovo uspelo.

Srečno,

Ines Ožbolt, ravnateljica

Related Images:

(Skupno 400 obiskov, današnjih obiskov 1)