Tedenski urnik za učenje na daljavo:

Izobraževanje na daljavo

Tedenski urnik bo objavljen v ponedeljek.

Cerknica, 13.11.2020

Obvestilo staršem!

Vlada RS je ob epidemioloških razmerah v državi v četrtek, 12. 11. 2020 sprejela odločitev o podaljšanju trenutno veljavnih ukrepov za področje vzgoje in izobraževanja.
Zaradi še vedno kritične epidemiološke situacije se bo vzgojno-izobraževalno delo v osnovnih šolah za vse učence izvajalo na daljavo tudi od 16. 11. 2020 dalje.


Cerknica, 9.11.2020

Obvestilo staršem!

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je na podlagi 104. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 (Uradni list RS, št. 152/20) izdala sklep, s katerim je zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 določila, da se bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo v šolah za vse učence izvajalo na daljavo.
Strokovni delavci šole se bomo potrudili, da pripravimo pestre oblike dela na daljavo z interaktivnimi vsebinami, ki bodo učencem omogočile najboljši približek k učenju v šoli. Ker zamenjava pouka z videokonferencami ni priporočljiva, bomo število videokonferenc v globalu omejili na tri dnevno. Tako kot spomladi, bomo na spletni strani šole objavili tedenske naloge z navodili in povezavami. Pod omenjeno tabelo bo objavljen tudi koledar – urnik videokonferenc ZOOM za vsak oddelek posebej. Podrobnejše informacije boste prejeli od učiteljev.
V kolikor imate težave z računalniško opremo, vas obveščam, da imamo na šoli še nekaj le-te za izposojo. V tem primeru kontaktirajte računalničarko, ga. Mojco Leskovec (mojca.leskovec@os-cerknica.si).
Komunikacija med nami je v tem času nujna za usklajevanje in izmenjavo informacij. Veseli bomo vaših odzivov, sporočil, pobud, idej …, ki jih lahko pošljete razredniku vašega otroka ali pa meni na e-naslov ines.ozbolt@os-cerknica.si.
V upanju, da se čimprej vrnemo v šolske prostore in nadaljujemo s klasičnim vzgojno-izobraževalnim delom, vas lepo pozdravljam.
Vam in vašim otrokom želim veliko zdravja in pozitivne naravnanosti!

Ines Ožbolt
ravnateljica

Priporočila za izvedbo izobraževanja od doma

Related Images:

(Skupno 9.989 obiskov, današnjih obiskov 1)