več …

 

več …

več …

 

več ….

 


VEČ …


 
V sredini septembra 2020 je v pritličnih prostorih naše šole začel delovati Center za mlade Petka. V popoldanskem času je tako prostor namenjen zgolj osnovnošolskim otrokom za njihovo preživljanje prostega časa. 
Petka je odprta od ponedeljka do četrtka od 14.00 do 19.00. 
Vsak dan odprtja je od 14.00 do 16.00 čas, namenjen delanju domačih nalog in pomoči pri šolskih obveznostih, od 16.00 dalje pa je čas, namenjen igranju z raznovrstnimi igračami: družabnimi igrami, Lego kockami, namiznim nogometom, namiznim tenisom in namiznim hokejem ter pikadom. 
V tem času je v prostoru stalno prisotna odrasla oseba, ki otrokom pomaga pri domačih nalogah in skrbi, da se igrajo v varnem okolju. 
Po vnaprej predvidenih terminih se tam odvijajo tudi različne aktivnosti: delavnice, otroški kino, tekmovanja v igrah, … 
Obisk Petke je za otroke BREZPLAČEN, pogoj je le podpisano soglasje staršev ali skrbnikov, ki ga otroci dobijo na šoli ali v času odprtja v Petki. 
 
Zaradi trenutnih razmer so tudi v Petki sprejeli preventivne ukrepe: 
– v prostoru je obvezna uporaba mask, 
– redno razkužujejo površine in igrala, 
– v prostoru je lahko naenkrat samo 10 otrok,
– otroci se lahko v času od 16.00 do 19.00 zaenkrat igrajo samo 1 uro, s čimer želijo zagotoviti, da prostor spozna kar čim več otrok.
 
Za vsa dodatna vprašanja in informacije jim lahko pišete na e-mail: center.petka@gmail.com ali jim sledite na njihovi FB strani: Center za mlade Cerknica. 
 
Vljudno vabljeni, da otroke spodbudite, da se pridejo poigrati v prostor, ki je namenjen samo njim!
 
 
 
 

http://www.os-cerknica.si/category/projekti/petka/

 

Related Images:

(Skupno 525 obiskov, današnjih obiskov 1)