V torek, 3. 3. 2020, smo na Osnovni šoli Notranjski odred Cerknica izpeljali že tretje srečanje nadarjenih in motiviranih učencev. Udeležili so se ga učenci in učenke višjih razredov iz Logatca, Rakeka, Grahovega in Cerknice. Popoldne je potekalo v prijetnem tekmovalnem vzdušju.

V trinajstih delavnicah je skupaj sodelovalo 130 otrok. Delavnice so bile zelo zanimive, saj so jih pripravili pod mentorstvom učiteljev kar otroci sami. Tako so pekli torte in jih krasili, kuhali iz živil, ki so ostale od kosila, iz lesa izdelovali opomnike, snemali dogajanje s čisto pravo kamero, v sobi pobega razreševali prekletstvo alkimistov in raziskovali skrivnostno Cerkniško jezero, si ogledali maketo satelita, ki bo še ta mesec izstreljen v vesolje, naredili manikuro, se igrali Malega sivega milijonarja, improvizirali ter se preizkusili v različnih kvizih in družabnih igrah.

Po koncu delavnic so se učenci še malo podružili ob picah in sladkih dobrotah, ki so jih v ta namen podarile okoliške picerije in trgovine. Za glasbeni vložek so poskrbeli mladinski pevski zbor in nadarjeni glasbeniki.

Zapisala: Anja Turk

SPONZORJI:

LOA, trgovina z domačimi izdelki, d.o.o.

MLINOTEST Živilska industrija d.d.

IMPULS trgovina in druge storitve, Domžale, d.o.o.

BARJANS, obvladovanje čistoče, d.o.o.

KVIBO, družba za trgovino in storitve, d.o.o.

B-FORMA storitve in trgovina, d.o.o.

Gostilna Glaž´K

Gostišče in pizzerija Furman

Gostilna Herblan

Bar in gostilna En Krajcar

Gostilna in pizzerija Pri Stani

Gostilna in pizzerija Škriban

 

 

Related Images:

(Skupno 735 obiskov, današnjih obiskov 1)
 

Oznake: , , ,