Prevzem obroka

Spoštovani,

brezplačen topel obrok, na katerega ste prijavili učence, lahko prevzamete od jutri dalje v Osnovni šoli Notranjski odred Cerknica. Prevzem bo ob 12.10 v šolski jedilnici. Pazite na medsebojno razdaljo, ne pozabite na razkuževanje rok in pravilno nošenje mask. S seboj imejte ustrezno posodo, da boste hrano lahko odnesli domov. Ob prvem prevzemu boste podpisali tudi izjavo, ki je dosegljiva na spodnji povezavi. Izpolnjeno lahko prinesete s seboj, ali pa jo boste izpolnili neposredno ob prevzemu.


Lep pozdrav,

Mojca Dovjak, organizatorka šolske prehrane (01/70-50-535)

IZJAVA: IZJAVA ZUNANJEGA ODJEMALCA TOPEL OBROK JEDILNICA


“Brezplačen topel obrok – NOVO!” za vrtčevske otroke


NOVOST

Na topel obrok se lahko prijavijo tudi učenci in dijaki iz občine Cerknica, ki sicer niso upravičeni do brezplačnega toplega obroka. Obrok se jim zaračuna po naslednjem ceniku:

Predšolski otroci in učenci od 1. do 4. razreda: 1,83 €

Učenci od 5. do 9. razreda: 2,28 €

Dijaki: 3,43 €

Za te dijake in učence dostava hrane na dom ni možna, temveč je na voljo samo prevzem v jedilnici v Osnovni šoli Notranjski odred Cerknica s svojo posodo. Prijave sprejemamo en delovni dan prej do 10.00 na elektronski naslov: prijave.obroki@guest.arnes.si. Prvi prevzem teh obrokov bo možen od srede, 11. 11. 2020, dalje.


Lep pozdrav,

Mojca Dovjak, organizatorka šolske prehrane (01/70-50-535)


Brezplačen topel obrok

Občina Cerknica skupaj z Osnovno šolo Notranjski odred Cerknica in Osnovno šolo »Jožeta Krajca« Rakek objavlja poziv učencem osnovnih šol, dijakom in učencem s posebnimi potrebami, ki se izobražujejo na daljavo, da se prijavijo na brezplačen topel obrok.

Do brezplačnega toplega obroka so upravičeni učenci in dijaki, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ne presega 382,82 evra – 3. dohodkovni razred otroškega dodatka, oziroma 2. razred državne štipendije. Topli obrok pripada tudi učencem in dijakom, ki so nameščeni v rejniških družinah.  Merilo za upravičenost je podalo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Starši učencev, dijakov in učencev s posebnimi potrebami hrano prevzamejo na Osnovni šoli Notranjski odred Cerknica. Pri prevzemu prehrane s seboj prinesejo ustrezno posodo. Izjemoma bo organizirana tudi dostava hrane, če v družini ni odrasle osebe, ki bi obrok lahko prevzela.

Ura prevzema hrane bo podana naknadno  in bo objavljena na spletni strani Osnovne šole Notranjski odred Cerknica.

Rok za prijavo je do nedelje, 8.  novembra 2020, do 17.00 obvezno na elektronski naslov prijave.obroki@os-cerknica.si.  Prevzem obrokov bo možen od torka, 10. novembra 2020 dalje.

Kontakt:

OŠ NOTRANJSKI ODRED CERKNICA:  01 70 50 535, www.os-cerknica.si

OŠ »JOŽETA KRAJCA« RAKEK: 01 70 52 510, www.osrakek.si

Ob prijavi sporočite ime in priimek, razred, oddelek in katera oseba bo prevzela obrok. S prijavo učenci njihovi starši privolijo, da občina in šole tako zbrane podatke uporabijo za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka.

Related Images:

(Skupno 700 obiskov, današnjih obiskov 1)