V ponedeljek, 18. 2. 2019, smo si v Cankarjevemu domu na Vrhniki  z nadarjenimi učenci ogledali film ČUDO (Wonder). Namen je bil spodbujati razumevanje drugačnosti in zavedanje lastnih potencialov. Skušali smo spodbuditi učence, da se aktivno odzovejo na tematiko drugačnosti. Po filmu smo  izvedli intervju z g. Benjaminom Žnidaršičem o drugačnosti.

Zapisala, Martina Marc

V ponedeljek, 18. 2. 2019, smo se učenci Osnovne šole Notranjski odred Cerknica po pouku odpravili na filmsko popoldne na Vrhniko. Ogledali smo si film Čudo, ki govori o sprejemanju drugačnih. Potem je sledila razlaga filma in pogovor s tetraplegikom, Benjaminom Žnidaršičem. Domov smo prišli podkrepljeni z novimi izkušnjami in znanjem.

Zapisala, Hana Wolf in Dominik Križ, učenca 9.c

 

Film, Čudo, mi je bil všeč in pogovor z g. Benjaminom Žnidaršičem se je na film lepo navezal.  Poučno je bilo spoznati g. Benjamina, ker nam je na življenjskih primerih razložil težave tetraplegikov. Sedaj jih lažje razumem in jim bom poskušal kar najbolje pomagati in jih razumeti, ker so njihova življenja polna izzivov.

Zapisal, Frančišek Križ, 8.a

 

Related Images:

(Skupno 237 obiskov, današnjih obiskov 1)