Četrtek, 2. 2. 2023

Četrtek na Rogli je že tradicionalno rezerviran za tekmo v veleslalomu. Tekmovalci, polni adrenalina, so se pogumno spustili med vratci. Motila jih nista ne sneg ne grbine na progi.

Da je bila merica polna, so svoj pogum dokazali še s spustom po sankaški progi Zlodejevo.

Sledila je podelitev diplom in pohval, malo smo začeli pripravljati kovčke, sedaj pa učiteljice čakamo, da naša mladina zaspi.

Jutri prihajamo domov.

Sreda, 1. 2. 2023

Danes smo imeli dan, začinjen s kančkom adrenalina. Začelo se je na smučanju, kjer se prav vsi mladi nadobudni smučarji že spuščajo po strmini. Nadaljevali smo s sprehodom med krošnjami. Tam smo stopili na ploščad iz vrvi, osvojili višinske metre ter premagali veter na vrhu. Češnja na torti je bil cesarski praženec oziroma šmorn po naše. =)

Torek, 31. 1. 2023

Zbudili smo se v prekrasno jutro. Polni pričakovanj smo se po zajtrku odpravili na smučišče novim izzivom naproti. Veliko nas je prvič uporabilo vlečnico ali sedežnico.

Dan poln doživetij smo zaključili s plesom.

Ponedeljek, 30. 1. 2023

Šestošolci smo se danes odpravili v zimsko šolo v naravi na Roglo. Ob prihodu nas je čakala čudovita snežna kulisa in sonce. Po nastanitvi v sobe smo se odpravili na smučišče, kjer so nas učitelji razdelili po skupinah in hop na snežne strmine.

Po večerji smo slišali veliko novega in zanimivega o pravilih na smučišču, smučarski opremi in tehniki. Sledil je še krajši nočni pohod in zaslužen počitek. Jutri pa novim zmagam naproti.

Related Images:

(Skupno 12.624 obiskov, današnjih obiskov 1)